Eturauhasen lypsäminen miehen g piste

eturauhasen lypsäminen miehen g piste

tehtävä on tuottaa siemennestettä. Tee tämä aluksi rauhallisesti ja supista lihaksiasi vain 1/4-2/4 täydestä supistusvoimasta. Peräaukon läheisyys eturauhaseen ja sen useat herkät hermopätteet tekevät siitä erogeenisen alueen. Eturauhanen on hyvin herkkä seksuaaliselle kiihotukselle ja prostatan alueen g-pisteen kautta voidaan saada erittäin voimakkaita ja intensiivisiä orgasmeja ilman, että penistä edes kosketaan. Vartalosi ikän kuin valmistautuu siemensyöksyyn, mutta nyt voitkin kokea erilaisen orgasmin. Liukastetta ei kannata myöskän sästellä.

Eturauhasen lypsäminen miehen g piste - Eturauhanen

Tämä on hyvä harjoitus niin erektiota kontrolloiville lihaksille, kuin lantionpohjalihaksillekin. Eturauhanen on miehen hekumallinen g-piste, johon päsee käsiksi helpoiten anuksen kautta.

Miehen g-piste eli: Eturauhasen lypsäminen miehen g piste

Eturauhasen lypsäminen miehen g piste 512
eturauhasen lypsäminen miehen g piste 330
Hieronta munkkiniemi karvanen pillu 476
Teen sex videos seksiseuraa mikkeli Erilaisten lelujen avulla miehen eturauhasta voidaan stimuloida myös penetraation aikana suhteellisen helposti. Supistusharjoitukset, kun kehosi on täysin tottunut prostata-stimulaattoriin ja tunnet sen ikän kuin olevan osa kehoasi, voit alkaa supistelemaan peräaukon sulkijalihasta. Mikäli eturauhasta stimuloidaan peräaukon kautta, tulee hieronnassa käyttä vesipohjaista liukastetta, mieluiten erityistä hieman paksumpaa anaaliliukastetta. . On yleensä parempi hieroa eturauhasta sormen kärjellä vetämällä sormea hellästi edestakaisin. Sulkijalihasta supisteleamalla saa täysin erilaisen hyvänolontunteen myös penikseen. .
Eturauhasen lypsäminen miehen g piste Vaikka toiset tykkävätkin kakkaleikeistä, suosittelemme sinua puhdistamaan peräsuolesi ennen eturauhashierontaa. En sitten tiedä ovatko ne saman kokoisia.
Eturauhanen - Miehinen, g-piste. Eturauhanen saa toisinaan maagisia mittasuhteita, kun puheena on miehen kiihottaminen ja orgasmit. Muutamissa elokuvissa eturauhanen on esitetty jopa ihmeellisenä orgasmikoneena. Suuren nautinnon ja eturauhasen yhteys ei ole kuitenkaan pelkkä legendaa. Miehen, g-piste sijaitsee anaalin etuseinämässä, prostatan kohdalla.

Vanhempien seksikoulu osa: Eturauhasen lypsäminen miehen g piste

Eturauhanen eli prostata sijaitsee lantion keskellä heti häpyluun takana, välilihan yläpuolella ja sen pitäisi tuntua pienenä noin saksanpähkinän kokoisena kohoumana noin 2,5-5 cm syvyydellä peräaukossa vatsan puolella. Miehen, g-piste eli eturauhanen löytyy peräaukon etupuolelta noin 2,5-6 cm syvyydeltä. Sormen mitta on hyvä nyrkkisäntö, mutta sijainti riippuu paljon miehestä ja asennosta. Eturauhasen kiihottaminen välilihan kautta vaatii myös hieman.

0 ajatuksia “Eturauhasen lypsäminen miehen g piste

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *