Naimisissa vittu kaveri alaston

peloissaan teki niin, jonka jälkeen haulikkomies totesi: Nyt voit ottaa siskoni kyytiin. Naisella oli kolme vaatimusta, jotka neekerin tulisi täyttä. Kerran pikkasen kieroitunut pappi oli menossa pitämän sunnuntai saarnaa. Oli perhe jolle tuntui tulevan lapsi, kuin liukuhihnalta, niinpä läkäri ajatteli tutustuttaa miehen kortsuihin! Nunnahan tokas heti jokun luvun ja jakeen, mies otti kätensä pois reideltä. Kassaneiti kysyi: - Pannaanko pakettiin vai vedättekö tässä käteen? Vehkeen pälle ihmetteli isäntä? Neekeri oli rakastunut suomalaiseen naiseen.

Tuhmia ja vähemmän: Naimisissa vittu kaveri alaston

Niin äijä käytti lomiaan, mutta kerran sai rintamalle kirjeen, jossa vaimo ilmoitti tulevansa äidiksi. Siinä uidessaan toinen kysyi: "jokos me pian ollaan perillä?" Johon toinen tokas  et: " Vastahan me nielurisat ohitettiin! Seuraavan päivänä mies meni laboratorioon ja antoi purkin kaverilleen. Työn tehtyän kehui sulhanen, että et milloinkaan ole aikaisemin näin innostunut, johon likka vastasi, ettei hänellä aikaisemmin ole ollut perse muurahaispesässä.

Kypsä: Naimisissa vittu kaveri alaston

M Parhaimmat seksinovellit, seksitarinat ja seksifantasiat. Alaikäiset; Alistus; Arkiseksi; Bi-tarinat; Eka kerta; Gay; Insesti. Tuhmia ja vähemmän tuhmia. Kaverini kertoi et se eroo vaimostaan. Mies ryntäsi maalaiskauppaan ja sanoi: Anna äkkiä mulle yks pakka naurunappula seksi aikuisviihdettä tv "Datsuneita"! Pinokki meni läkäriin koska, naisten kanssa hommat eivät oikein luistaneet.

0 ajatuksia “Naimisissa vittu kaveri alaston

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *